Ingineria şi resursele umane, primele două domenii în care se caută studenţi la târgul de carieră de la ULBS

univ lucian blaga.jpgPeste o mie de tineri sunt aşteptaţi miercuri, la Târgul de carieră “Student Jobs”, unde 21 de companii au anunţat că oferă peste o sută de locuri de muncă, în special în domeniul ingineriei şi al resurselor umane, a precizat Bianca Grama din partea Universităţii “Lucian Blaga”. “Avem confirmată prezenţa a 21 de firme participante, care vor oferi peste o sută de joburi în domeniul tehnic, inginerie şi resurse umane. Desigur mai sunt şi alte joburi. Estimăm peste o mie de studenţi să participe la târg”, a explicat Bianca Grama.

Aflat la cea de a şasea ediţie, “Student Jobs” va avea loc miercuri, la parterul Bibliotecii Centrale Universitare din Sibiu, între orele 9,30-16,30. “Târgul de carieră’ STUDENT JOBS’ are ca obiective facilitarea accesului studenţilor, masteranzilor şi viitorilor absolvenţi de la toate specializările facultăţilor Universităţii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu pe piaţa muncii şi crearea de parteneriate viabile între mediul de afaceri şi cel academic. La această ediţie, firma Adecco va susţine un workshop pe tema “Construieşte-i un brand personal de succes”. Firme partenere la acestă ediţie sunt: BearingPoint, Keep Calling, Adecco, Kuka Systems, Stefanini, Sykes, Visma Software, NTN-SNR Rulmenţi, EBS România, Manpower, CGS, KFC, Conectys, Star Assembly, Continental Automotive System, DesleeClama România, Indsoft, KPMG România”, se arată într-un comunicat remis presei.

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, unde va avea loc acest târg de carieră, este cea mai mare şi importantă din judeţ, aici studiind peste 20.000 de tineri nu doar din Ardeal, ci şi din restul ţării. AGERPRES