Primăria Slatina premiază circa 800 de elevi şi profesori din echipele câştigătoare la ”Olimpiada Liceelor”

medalii.jpgPrimăria Slatina premiază cu sume între 50 şi 300 de lei circa 800 de elevi, profesori şi antrenori care au câştigat diferitele probe ale “Olimpiadei liceelor”, competiţie organizată în luna mai între liceele dintre municipiu, au anunţat joi reprezentanţii administraţiei locale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea, cei aproximativ 800 de câştigători ai secţiunilor “Olimpiadei Liceelor”, respectiv elevi, profesori îndrumători şi antrenori vor putea ridica începând de săptămâna viitoarele premiile în bani obţinute la competiţie.

Elevii şi profesorii îndrumători din echipele care au obţinut primul loc la fiecare secţiune a “Olimpadei Liceelor” vor fi premiaţi cu câte 300 lei, cei din echipele de pe locul secund cu câte 200 de lei, pentru al treilea loc premiul este de 100 de lei şi pentru locul al IV-lea se acordă câte 50 de lei.
Anul acesta competiţia s-a desfăşurat în luna mai şi a fost câştigată de Colegiul Naţional Vocaţional “Nicolae Titulescu”, unitate care va primi 35.000 de lei pentru dotări la alegere. Liceele clasate pe celelalte locuri au primit: 20.000 lei – locul al II-lea; 15.000 lei – locul al III-lea; 10.000 lei – locul al IV-lea şi pentru liceele care au obţinut locuri pe podium s-au acordat câte 5.000 lei pentru participare.
Colegiul Naţional “Ion Minulescu” s-a clasat pe locul secund şi Colegiul Naţional “Radu Greceanu” pe locul al treilea.

Elevii s-au întrecut la probe sportive (înot, atletism, fotbal, baschet etc), la disciplinele de studiu (matematică, informatică etc), abilităţi practice, voluntariat, dar au fost şi concursuri de frumuseţe, de dans, de interpretare muzicală. AGERPRES