Încep înscrierile la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu

univ lucian blaga.jpgÎnscrierile la facultăţile Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) vor începe în 17 iulie şi se vor încheia pe 24 iulie, în funcţie de specializare. Prima facultate care va deschide listele de înscriere este Medicina, în 17 iulie. La toate celelalte facultăţi dosarele se pot depune începând cu data de 18 iulie, iar ultima zi de înscriere va fi 21, 22, 23 sau 24 iulie.

Pentru sesiunea de admitere din această vară, Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu va scoate la concurs un număr de 7.102 locuri pentru studiile de licenţă şi masterat. Dintre acestea, 3.628 sunt locuri pentru studii de licenţă, 1.603 reprezentând locuri subvenţionate de la buget (fără taxă).

Pentru studiile de masterat vor fi alocate 1.889 de locuri (909 locuri bugetate), iar pentru Învăţământ la Distanţă şi Frecvenţă Redusă vor fi scoase la concurs 1.100 locuri pentru învăţământul de licenţă şi 485 la master.

Cele mai multe locuri – 975 vor fi disponibile la Facultatea de Inginerie, la Facultatea de ştiinţe Socio-Umane vor fi 536 locuri, iar la Facultatea de Drept – 575 locuri.

Toate specializările Universităţii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu sunt acreditate şi autorizate să funcţioneze de către Ministerul Educatiei Naţionale. De altfel, la ultima evaluare a Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu a primit cel mai înalt calificativ – Grad de Încredere Ridicat, se mai evidenţiază în comunicatul menţionat. AGERPRES