Universitatea “Danubius” completează harta Maratonului Facultăţilor de Drept

danubius_maraton_drept.jpg13 iulie a fost ziua Galațiului pe harta proiectului național Maratonul Facultăților de Drept, proiect inițiat în urmă cu doar câteva luni de către Nicolae Cîrstea, Președintele Grupului editorial Universul Juridic și realizat în parteneriat cu ELSA România. Prin acest proiect, este dată ora exactă în ”lumea academică a dreptului” din România, această realitate fiind proiectată și promovată pe portalul universuljuridic.ro prin intermediul interviurilor filmate cu membrii comunităților academice (profesori, studenți, absolvenți) ai facultăților partenere Universul Juridic.

Facultatea de Drept a Universității ”Danubius” din Galați a primit vizita partenerului său, universuljuridic.ro, profesori, studenți și absolvenți ai acestei facultăți completând seria interviurilor proiectului Maratonul Facultăților de Drept, materiale care vor fi postate pe portalul universuljuridic.ro.

Ultima oprire a Maratonului Facultăților de Drept a avut loc în biroul Președintelui – fondator al Universității ”Danubius”, Prof. univ. dr. Benone Puşcă, acesta acordând un interviu care va fi inclus la categoria Seniorii Dreptului pe portalul universuljuridic.ro.

Conștienți de importanța acestui demers, al Maratonului Facultăților de Drept, proiect prin care se asigură o conexiune constantă între public și realitatea din băncile facultăților de Drept din România (dotări, admitere, viața studențească, traseul absolventilor), un proiect care asigură fluxul de informații permanent actualizate despre felul în care facultățile de Drept gestionează, din punct de vedere didactic, nenumăratele modificări legislative, un proiect care ”ține aproape” și diseminează rezultatele științifice valoroase ale profesorilor facultăților de Drept, membrii Facultății de Drept a Universității ”Danubius” rămân deschiși și vor răspunde promt următoarelor ediții ale acestui unic proiect național.