Brăila: peste 70% dintre profesori au luat peste 5 la examenul de titularizare

profesori_invatand.jpgPeste 70% dintre profesori au luat peste 5 la examenul de titularizare organizat la nivelul judeţului Brăila, după cum a informat șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, Cătălin Canciu. Din totalul de 288 de candidaţi care au susţinut proba scrisă, 206 au luat note peste 5, din care doar 98 au obţinut peste 7.00 şi îndeplinesc condiţiile de titularizare.

Nu s-a înregistrat nicio notă de 10, cea mai mare notă obţinută fiind 9.80, la disciplina biologie, iar cea mai mică notă, respectiv 1, a fost înregistrată de un cadru didactic care a susţinut proba la disciplina educaţie fizică şi sport. “Eu spun că rezultatele sunt bune, chiar dacă la unele discipline mă aşteptam la mai mult”, a declarat Cătălin Canciu.

Examenul de titularizare s-a desfăşurat la centrul ‘Panait Istrati’, posturile libere vizate fiind la 35 de discipline. Rezultatele finale se publică la sediul Inspectoratului şi pe site-ul www.titularizare.edu.ro în data de 3 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 8 şi 9 august. AGERPRES