Bacalaureaţii de nota 10 au fost premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava cu câte o mie de lei

Elevii suceveni care au obţinut media 10 în prima sesiune a Bacalaureatului din acest an au primit, joi, stimulentele financiare în valoare de câte o mie de lei din partea Consiliului Judeţean (CJ) Suceava. Şapte dintre cei opt elevi de nota zece, respectiv Daniel Ciobanu, Adina Luisa Lavric, Andreea Nistor, Alexandra Andriciuc, Adrian Florescu, Iuliana Levinschi şi Magda Olaru, s-au întâlnit cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care i-a felicitat şi le-a spus că este mândru de performanţa lor.

Flutur i-a îndemnat să fie ”buni ambasadori ai Bucovinei” şi le-a transmis că rolul administraţiei este de a crea condiţii pentru ca la terminarea facultăţii, absolvenţii să fie încadraţi în ţară, dacă se poate chiar la Suceava. La finalul întâlnirii, Flutur le-a oferit bani pentru a vizita Muzeul de Istorie, care a fost redeschis pe 31 iulie, după ce a fost supus unui amplu proiect de modernizare.

”Noi suntem mândri de rezultatele voastre şi dorim să vă acordăm un mic stimulent. Din punctul meu de vedere e o sumă modestă (…) Aş vrea să performaţi mai departe şi să vă găsiţi un job în România (…) Aş vrea ca într-o zi să fiţi generaţia care să schimbe ceva”, le-a spus Flutur bacalaureaţilor de nota zece. AGERPRES