Brăila: mai puţin de jumătate dintre posturile scoase la concursul de titularizare au fost ocupate

titularizare.jpgMai puţin de jumătate dintre posturile scoase la concursul de titularizare la nivelul judeţului Brăila au fost ocupate, potrivit datelor prezentate de inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Dan Gheorghiţă. În total au fost scoase la concursul de titularizare de anul acesta 73 de locuri pe perioadă nederminată, respectiv 32 în mediul urban şi 41 în mediul rural.
Din cei 103 candidaţi care au obţinut note mai mari sau egale cu 7 la proba scrisă, doar 32 au obţinut posturi titularizabile, 23 fiind în mediul rural şi 9 în mediul urban.

Posturile titularizabile rămase vor fi repartizate în următoarele etape de mobilitate, iar cele de suplinitori, în număr de 193, vor fi repartizate pe 19 august.

Rata de promovabilitate a examenului de titularizare a fost, la nivelul judeţului Brăila, de 74,5%. Nu a fost înregistrată nicio notă de 10, cea mai mare notă obţinută fiind 9.80 la disciplina biologie, iar cea mai mică notă, respectiv 1, a fost înregistrată de un cadru didactic care a susţinut proba la disciplina educaţie fizică şi sport. AGERPRES