Prin programele de învățământ la distanță, Universitatea “Danubius” oferă toate avantajele educației on-line

danubius_online.jpgLa Universitatea “Danubius” din Galați, principalul instrument de lucru care asigură interacţiunea dintre studenţi şi profesori, dintre studenţi şi studenţi, precum şi accesul studenţilor la resursele de învăţare – suporturi de curs, teste de autoevaluare etc. este platforma DANUBIUS ONLINE, un portal de învăţare şi colaborare care a fost implementat şi dezvoltat special pentru a asigura calitatea actului de învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă de Departamentul ID- IFR din cadrul Universităţii “Danubius”.

Ultima evaluare externă a programelor de studii oferite prin învățământul la distanță și prin învățământul cu frecvență redusă avut loc la Universitatea “Danubius”, în luna mai, ARACIS acordând calificativul INCREDERE pentru programele de studii: Relații Internaționale și Studii Europene – ID, Drept – IFR, Contabilitate și Informatică de Gestiune – IFR.

Acest calificativ certifică faptul că Universitatea “Danubius” îndeplinește toate condițiile impuse de legislația în vigoare și de standardele ARACIS cu privire la modul de organizare și administrare a programelor de studiu specifice învățământului la distanță și cu frecvență redusă, asigurând o instruire de calitate a studenților însriși la aceste prgrame de studii.

În cadrul Universității “Danubius” există următoarele programe de studii de licență și de master la formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă, programe la care se organizează ADMITERE până pe data de 28 septembrie:

FACULTATEA DE DREPT

LICENȚA – DREPT – ID – ACREDITAT!

LICENȚA – DREPT – IFR – ACREDITAT!

MASTER – DREPT ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICA EUROPEANA – IFR – ACREDITAT!

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

LICENȚA – FINANȚE ȘI BANCI – ID – ACREDITAT!

LICENȚA – ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR – ID – ACREDITAT!

LICENȚA – CONTABILITATE ȘI INFORMATICA DE GESTIUNE IFR – ACREDITAT!

FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

LICENȚA – COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ID – ACREDITAT!

LICENȚA – RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI STUDII EUROPENE – ID – AUTORIZAT PROVIZORIU!

Mai multe detalii despre admiterea online la Universitatea “Danubius” găsiți aici