130 de manageri au participat la Global Manager Technology & Innovation Cocktail la Cluj-Napoca

global_it_cluj1.jpgPe 15 septembrie, la Transylvania College, a avut loc prima ediție a evenimentului Global Manager Technology & Innovation Cocktail organizat la Cluj-Napoca. Peste 130 de participanți, manageri și antreprenori locali, au avut ocazia de a se întâlni și discuta despre tehnologiile moderne și cele mai recente inovații în diverse domenii de activitate.

Partenerul auto FORD a expus cele mai noi modele comercializate în România, impresionând prin numărul de mașini expuse, cât și prin tehnologia de ultimă generație și designul acestora. Partenerii naționali ai evenimentului sunt VODAFONE, eMAG, Unicredit Leasing, Castrol, XTB, Enel, Focality, Regina Maria, Cotnari.

Lansată în 2012, Global Manager România este o comunitate care reunește, la nivel naţional, peste 3.000 de antreprenori, executivi și specialiști reprezentând companii româneşti și internaţionale relevante. Membrii comunității Global Manager se întâlnesc periodic în orașele mari din țară pentru a se cunoaște, pentru a face schimb de informații și pentru a construi relații de business.

Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.