La Ziua Joburilor Deschise, Facultatea de Științe Economice a Universității “Danubius” susține workshopul cu tema “Oportunități în carieră în industria ospitalității în lumea globalizată”

ziua_portilor_deschise.jpgPe 27 septembrie, în cadrul evenimentului extraordinar Ziua Joburilor Deschise, eveniment organizat la Centrul de Afaceri Dunărea, începând cu ora 10.00, publicul gălățean este invitat să participe la o serie de workshopuri dedicate unei cariere în turism.

Cu această ocazie, reprezentanții Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Danubius” vor susține, la ora 16.00, un workshop cu tema ”Oportunități în carieră în industria ospitalității în lumea globalizată”, în cadrul căruia vor prezenta noul program de studii de master înființat în cadrul acestei facultăți special pentru antreprenorii din domeniul turism. Este vorba despre Administrarea Afacerilor în Turism și în Industria Ospitalității, un master înființat la cererea mediului de afaceri din Galați și Brăila.

După parcurgerea acestui program de masterat, absolvenții vor dobândi competențe pentru a profesa în acest domeniu, putând ocupa funcții precum:Manager în activitatea de turism; Directori general, directori şi asimilaţi; Conducător de întreprinderi mici din turism, activitate ospitalieră, activităţi de alimentaţie şi activităţi de agrement; Specialişti cu funcţii administrative şi comerciale; Economişti etc.

Pentru absolvenții programelor de licență ale Universității ”Danubius”, taxa de studii la acest program de master este redusă cu 50%.