Mii de elevi din Iaşi şi din zona Moldovei au venit la RIUF pentru a afla oferta educaţională

riuf_2016_3.jpgElevi şi studenţi din judeţele Moldovei au venit, marţi, la Iaşi, pentru a afla oferta educaţională a celor mai importante universităţi din ţară şi străinătate prezentată în cadrul RIUF – The Romanian International University Fair. La RIUF îşi prezintă oferta educaţională 50 de universităţi din ţară şi străinătate, unele dintre acestea fiind în top 100 mondial. Totodată, elevii vor să afle şi care sunt condiţiile de admitere la o instituţie de prestigiu.

“La cea de-a XIX-a ediţie a RIUF îşi prezintă oferta peste 50 de universităţi din ţară, dar şi din Elveţia, Anglia, Franţa, Germania, Olanda, Danemarca. Zece dintre aceste universităţi se află în top 100 mondial. Cu această ocazie, elevii pot afla informaţii despre bursele şi sursele de finanţare puse la dispoziţie de acestea şi peste 5.000 de programe de studiu la nivel licenţă, masterat şi doctorat. Cei interesaţi pot afla şi despre bursele şi sursele de finanţare la care pot avea acces tinerii români care aleg sa înveţe mai departe în România sau în străinătate”, a declarat Ruxandra Zaharia, PR Manager RIUF.
Elevii care obţin medii mari pot beneficia de burse. Potrivit ofertelor prezentate la RIUF, cei care obţin rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat pot obţine burse între 1.000 şi 3.000 de lire sterline dacă doresc să studieze la universităţi precum University of Greenwich sau Nottingham Trent University. AGERPRES