43 de elevi cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi profesorii lor, premiaţi de Primăria Oradea

primaria_oradea.jpgPrimăria Oradea a premiat pe 12 octombrie, de Ziua oraşului, în şedinţa festivă a Consiliului Local, 43 de elevi orădeni cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare naţionale în anul şcolar 2015 – 2016. Pe lângă cei 43 de olimpici, primăria i-a premiat şi pe profesorii acestora, în număr de 40, fiecare dintre aceştia primind suma de 600 de lei. Premiile s-au acordat din bugetul local al municipiului, suma totală alocată fiind de 49.800 de lei.

“În numele Consiliului Local şi al Primăriei Oradea, vreau să le mulţumesc pentru această performanţă şi pentru că reprezintă oraşul Oradea la aceste competiţii. Le mulţumesc profesorilor care au grijă de aceşti elevi, pentru că fără eforturile şi meritele lor nu ar exista niciodată o asemenea performanţă. Felicitări încă o dată şi vă doresc mult succes pe mai departe!” a spus primarul Ilie Bolojan.
Diplomele au fost înmânate olimpicilor de către cei doi viceprimari ai Primăriei Oradea, Mircea Mălan şi Florin Birta. Conducerea Primăriei a afirmat, în repetate rânduri, că una dintre priorităţile administraţiei locale este performanţa educaţională, pe care Primăria Oradea doreşte să o promoveze şi să o recompenseze în vederea motivării elevilor care au obţinut rezultate bune la olimpiadele naţionale. AGERPRES