Doua premii pentru educatia de excelenta

IRSCA Gifted Education a primit Premiul de excelenta la categoria „Educatie. Dezvoltare personala. Autocunoastere” pentru fondarea consortiului EDUGATE si sprijinirea copiilor supradotati si talentati.
Premiul a fost decernat cu ocazia Galei Premiilor de excelenta in psihologie, in cadrul celei de-a doua editii a Salonului National de Psihologie, pe 10 noiembrie, de catre Revista Psihologia Azi in colaborare cu Departamentul de Psihologie al Academiei Romane si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Distinctia “Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana” a fost acordata presedintelui EDUGATE si IRSCA Gifted Education, Florian Colceag, de catre Fundatia EUROLINK – Casa Europei – o distinctie ce reprezinta expresia eforturilor facute de personalitati marcante din Uniunea Europeana si din Romania in favoarea apropierii societatii romanesti de principiile, valorile si standardele europene, precum si ducerea la indeplinire a unor schimburi de experienta si de persoane intre tara noastra si UE.

Aceste premii sunt dovada recunoasterii numeroaselor eforturi intreprinse de IRSCA Gifted Education pentru sprijinul tinerilor si copiilor cu potential si pentru lansarea miscarii EDUGATE, miscarea educatiei de excelenta ca efort necesar al societatii romanesti pentru o revitalizare profunda a educatiei si transformarea sa intr-o educatie de calitate, individualizata, axata pe formarea abilitatilor inalte si a descoperirii potentialului fiecarui copil si tanar.