A XVI-a Sesiune anuala de comunicari stiintifice la Universitatea “Petre Andrei” din Iasi

In zilele de 6 si 7 iunie 2008, in seria manifestarilor intitulata Zilele „Petre Andrei”, Facultatea de Psihologie, Asistenta Sociala, Sociologie din cadrul Universitatii “Petre Andrei” din Iasi va organiza cea de-a XVI-a Sesiune anuala de comunicari stiintifice „Dezvoltare psiho-sociala si reconfigurare comunitara”.
Sesiunea este deschisa cadrelor didactice, specialistilor si studentilor din domeniile: Psihologie generala, Psihologie aplicata, Psihoterapii; Asistenta Sociala; Sociologie; Pedagogie; Filosofie. Dupa deschidere si alocutiunea in plen a invitatului de onoare, comunicarile se vor face pe sectiuni.

Incepand cu editia de anul acesta manifestarea are un caracter international. Pe langa bursele acordate participantilor romani, 10 burse sunt accesibile cadrelor didactice si/sau specialistilor iar 20 de burse studentilor din unele dintre tarile din regiunea noastra. Ca si la editiile precedente, participantii din Republica Moldova sunt considerati participanti romani.

Detaliile privind inscrierea si participarea sunt disponibile pe site-ul http://upa.ro/ro/Info/Evenimente/Sesiune-2008.html. In cazul in care doritorii au nevoie de informatii care nu se afla pe site, sunt rugati sa contacteze coordonatorul sesiunii de comunicari, lector univ.dr. Tudor Pitulac, la adresa de e-mail: sesiune2008@upa.ro.