Compania The Red Point a fost nominalizata la SAP Pinnacle Award 2008

trp-gold.jpgAnul acesta compania ieseana The Red Point – partener SAP GOLD – a fost nominalizata in cadrul SAP Pinnacle Awards 2008, primul program global de recunoastere a performantelor partenerilor SAP. Premiile se acorda ca semn de recunoastere, celor care se remarca prin implicare activa in dezvoltarea relatiei de parteneriat cu SAP.

Prin acest program sunt premiati partenerii care au avut o contributie semnificativa in realizarea activitatilor de vanzari/marketing si dezvoltare/inovare in domenii si arii specifice.

Propunerea pentru nominalizarea The Red Point s-a bazat pe activitati de business relevante din 2007: depasirea cifrei de afaceri previzionate pentru 2007, numarul de clienti noi, solutiile si serviciile oferite clientilor. De asemenea, o importanta componenta a propunerii pentru nominalizare a constituit-o solutia ACADEMIS, solutie software certificata SAP AG, destinata mediului universitar.

Academis este o solutie integrata pentru gestiunea si automatizarea proceselor si activitatilor specifice mediului universitar. Academis se bazeaza pe aplicatia SAP All-in-One si solutia dezvoltata de compania The Red Point, University Management System.

Academis inglobeaza cele mai bune practici destinate mediul universitar pentru asigurarea unei gestionari complete si eficiente a proceselor specifice. Solutia reprezinta rezultatul experientei de peste 35 de ani a companiei SAP, corelata cu cea a companiei The Red Point in implementarea sistemelor informatice in mediul academic.