“Zilele Portilor Deschise” la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti

Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti va organiza, in perioada 17-20 martie, “Zilele Portilor Deschise”, prilej cu care elevii de liceu aflati in anii terminali, interesati de aceasta facultate, se pot informa in legatura cu specializarile, data admiterii, numarul de locuri, cursurile care se predau, profesorii.
Elevilor interesati de Facultatea de Litere le-au fost pregatite prezentari detaliate ale fiecarei specializari, cursuri deschise, ateliere interactive, intalniri cu redactorii revistelor culturale. Facultatea de Litere are sase specializari: Limba si literatura romana, Limba si literatura straina, Comunicare si relatii publice, Relatii internationale si studii europene, Etnologie si folclor, Biblioteconomie si stiinta informarii, Asistenta manageriala si secretariat. De asemenea, pentru cei care sunt deja licentiati, facultatea ofera 12 programe de masterat.

Viitorii studenti pot opta si pentru o forma alternativa de invatamant: invatamant la distanta (ID), cu specializarile Limba si literatura romana – Limba si literatura straina, respectiv Comunicare sociala si relatii publice.