Patru noi centre “Dupa scoala” au fost infiintate in Sectorul 2

Elevii proveniti din familii defavorizate, in pericol de abandon scolar si fara posibilitati materiale de a fi indrumati si supravegheati la lectii, vor avea o noua sansa prin ajutorul acordat de Centrele “After school” (Dupa scoala) infiintate de Primaria Sectorului 2 in unitatile de invatamant ale sectorului.
Patru noi asemenea centre au fost inaugurate de catre primarul Neculai Ontanu pe 26 martie la Scoala Generala nr. 25, Scoala Generala nr. 4, Scoala Generala nr. 58 si Scoala Generala nr. 26. Proiectul este primul dezvoltat de o administratie locala in Capitala si presupune realizarea in scoli a unor spatii destinate acelor elevi care, dupa terminarea orelor de curs, gasesc aici o alternativa de a petrece timpulpana la sosirea parintilor, studiind sau recreeindu-se.

Primaria Sectorului 2 urmareste astfel reducerea posibilitatilor ca elevii sa ajunga pe strazi, in gasti de cartier care-i pot influenta negativ, intr-o perioada in care pericolul drogurilor si al altor “miraje” au devenit de maxima actualitate.