Compania Quartz Matrix este partener al unui inedit eveniment cultural in Iasi

In toate activitatile pe care le desfasoara, Quartz Matrix este un puternic sustinator al evenimentelor culturale. De curand, compania a fost partenerul evenimentului Bizariada Citadina, in cadrul caruia a avut loc spectacolul “Povestiri despre nebunia (noastra) cea de toate zilele”, regizat de Radu Afrim. Evenimentul a fost organizat in Iasi, la initiativa unui grup de studenti economisti, pentru strangerea de fonduri.
Evenimentul s-a bucurat de un mare succes, aducand in fata iubitorilor de teatru actori renumiti, precum: Coca Bloos, Cezar Antal, Constantin Cojocaru, Tudor Tabacaru, Nora Covali, Dragos Ionescu, Florin Mircea Jr., Catalina Ieseanu, Ecaterina Hatu, Irina Ivan si Dan Grigoras.

“Intotdeauna am fost aproape de tinerii nostri si i-am sustinut in dezvoltarea lor ca oameni si ca specialiasti, invatand mereu de la ei sa fim entuziasti si in cautare de solutii noi. Suntem onorati sa ne desfasuram activitatea intr-un centru universitar si cultural cum este Iasul, aceasta fiind o mare oprtunitate de a cunoaste indeaproape nevoile tehnologice specifice unui invatamant de calitate”, a declarat Mihai Suchar, Director General al companiei Quartz Matrix.