Universitatea Ovidius gazduieste Conferinta Internationala TEHNONAV

Universitatea Ovidius din Constanta gazduieste, in perioada 22-24 mai, cea de-a VI-a editie a Conferintei Internationale de Tehnologii in Domeniul Naval – TEHNONAV.
Purtatorul de cuvant al Universitatii Ovidius, Cristina Lazar, a declarat ca la actuala editie a conferintei, organizata de Facultatea de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima si-au anuntat participarea 170 de specialisti din tara si din strainatate, in programul manifestarii fiind inscrise peste 130 de lucrari stiintifice ce vor fi prezentate in plenul sesiuni.

“In cadrul TEHNONAV vor fi organizate si patru ateliere de lucru in care vor fi analizate cele mai noi sisteme de diagnosticare moderna a autovehiculelor, invatamantul modern la distanta si implementarea invatamantului tehnic in structura universitara, prezentarea sistemului mixt rutier si naval de interventie rapida la calamitati naturale si a prototipului MIXTRA. Conferinta este orientata pe urmatoarele domenii de interes: Inginerie navala si portuara, Sisteme, tehnologii industriale si de calitate, Procese de fabricatie industriala si managementul calitatii si Invatamint la distanta in domeniul superior tehnic”, a precizat Cristina Lazar.