Tu esti prezent in Anuarul www.edumanager.ro?

anuar_coperta.jpgIn toamna acestui an va aparea prima editie a Anuarului www.edumanager.ro, sectiunea Preuniversitar, editia 2008-2009, cea mai completa lucrare privind institutiile si persoanele de conducere din invatamantul preuniversitar romanesc.
“Anuarul www.Edumanager.ro – Preuniversitar 2008-2009“ este un proiect al Agentiei OSC, ce isi propune sa prezinte intr-un format modern si accesibil institutiile si structurile de conducere ale sistemului public de invatamant preuniversitar din Romania: Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Inspectoratele Scolare Judetene, Casele Corpului Didactic, alte institutii publice din domeniul educatiei si cele mai reprezentative colegii, licee si grupuri scolare din tara.

Lucrarea va fi structurata pe criterii geografice, pentru usoara sa consultare si va fi tiparita in conditii grafice de calitate. Scopul aceastui Anuar este acela de a deveni un instrument de lucru util pentru persoanele interesate de activitatea sistemului de invatamant preuniversitar din Romania.

Prima editie a “Anuarului www.Edumanager.ro – Preuniversitar” va avea peste 300 de pagini, va prezenta peste 800 de institutii din invatamantul preuniversitar si aparea in cursul acestui an, intr-un tiraj de 1.500 de exemplare.

Anuarul va fi distribuit fiecarei institutii de invatamant prezentata in interiorul lucrarii, respectiv Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Inspectoratelor Scolare Judetene, Caselor Corpului Didactic, colegiilor, liceelor si grupurilor scolare din tara.

Daca doriti sa fiti prezent in paginile Anuarului www.edumanager.ro, sectiunea Preuniversitar pentru a prezenta activitatea companiei pe care o conduceti sau din structurile careia faceti parte, daca vreti sa va promovati printr-un mijloc modern si eficient in institutiile de invatamant preuniversitar din intreaga tara, nu ezitati sa ne contactati, pentru a va rezerva ultimile pagini de publicitate disponibile din Anuar!

Persoana de contact este Sebastian Draghici (Director Vanzari), la tel. 0332/440.546, tel. mobil 0730.808778, fax 0232/240.626 sau e-mail sebastian.draghici@osc.ro.