Peste 100 de locuri au ramas neocupate in liceele sucevene

Pentru cea de a doua repartizare computerizata de admitere in liceele sucevene, ce va avea loc pe data de 12 iulie, au ramas 109 locuri.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Laura Hacman, a declarat ca miercuri este ultima zi in care absolventii de clasa a VIII-a ramasi nerepartizati se pot inscrie pentru cea de a doua etapa.

Dupa prima repartizare computerizata, au ramas fara loc 131 de candidati, deoarece nu au pus suficiente optiuni, iar dintre acestia s-au reinscris 94, dintre care doi din alte judete.

Pentru a doua repartizare computerizata, marea majoritate a locurilor au ramas disponibile la grupurile scolare din Iacobeni, Dorna Candreni, Brosteni, dar si in municipiul Suceava, la Colegiul Tehnic “Samuil Isopescul” – sapte locuri la matematica – informatica si la Colegiul National de Informatica “Spiru Haret” – 15 locuri la bilingv-engleza.

La Liceul “Latcu Voda” din Siret, la profilul filologie-ucraineana, au ramas neocupate noua dintre cele 28 de locuri, iar la Grupul Scolar “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului la profilul stiinte sociale-polona sunt libere 12 locuri dintre cele 28.
In scolile de arta si meserii din judet au ramas neocupate peste 600 de locuri.