Liceenii se pot inscrie la Festivalul National “LicArt”

Liceenii se pot inscrie in luna noiembrie, online, la adresa www.licart.ro, la sectiunile poezie si fotografie (cu cele trei categorii ale sale: alb-negru, portret si diverse) ale celei de-a VIII-a editii al Festivalului National de Arte pentru Liceeni “LicArt”.

Evenimentul este organizat si cu cateva schimbari ale regulamentului de desfasurare in sensul ca liceeni pot inscrie mai multe creatii decat in anii trecuti, marindu-si astfel sansele de a se numara printre nominalizatii ce vor fi invitati vara viitoare la Bucuresti.

Totodata, inscrierea a devenit mai simpla, din acest an ea facandu-se doar online, la adresa www.licart.ro, unde se pot vedea toate creatiile intrate in concurs si care pot fi votate de catre toti participantii. Organizatorii spera ca in anul 2009 premiile sa depaseasca 17.000 lei cat au fost la editie din 2008. “Speram ca in 2009 sa putem mari atat valoarea premiilor, cat si sumele din buget alocate cazarii si asigurarii mesei celor peste 100 de nominalizati care vor fi invitati la finala”, se arata in comunicatul organizatorilor.