Skills-at-Work, concurs pentru elevii din scoli si licee tehnice

skills_at_work.jpgBritish Council si organizatia Junior Achievement Romania organizeaza pe 21 februarie, la Bucuresti, a treia editie a competitiei Skills-at-Work, dupa etapele de la Iasi si Cluj, la care sunt invitati sa participe elevi de la scolile si liceele cu profil tehnic din Capitala.

Pe 22 februarie va avea loc finala competitiei, care va reuni cele mai bune echipe desemnate in cadrul concursurilor organizate la Iasi, Cluj si Bucuresti.

Peste 150 de elevi din scoli si licee tehnice sunt asteptati sa participe la eveniment pentru a gasi solutii inovative la o tema de afaceri ce va fi propusa de un juriu format din oameni de business. Cea mai buna echipa din Romania va participa la finala Skills-at-Work Challenge ce se va desfasura in luna martie la Sofia in Bulgaria.

Skills-at-Work este un proiect regional care se adreseaza exclusiv liceelor si scolilor tehnice si care promoveaza reforma in invatamantul tehnic-profesional din Sud-Estul Europei si Marea Britanie. Cei interesati pot afla mai multe detalii pe site-ul http://www.britishcouncil.org/ro/romania-projects-skills-at-work-challenge.htm.