Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi si-a prezentat oferta educationala la RIUF

usamv_iasi.jpgPe 17 martie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi a participat la editia locala a Romanian International University Fair – unul dintre cele mai importante evenimente de promovare educationala din tara.

Cu aceasta ocazie, sute de viitori studenti au vizitat standul de prezentare al Universitatii, interesati de oferta academica si facilitatile oferite.

Pentru anul universitar 2009-2010, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi ofera 540 locuri fara taxa si 595 locuri cu taxa la cele 4 facultati: Agricultura, Horticultura, Zootehnie si Medicina Veterinara. Admiterea la studiile universitare de licenta se face fara probe de examen, pe baza mediei generale obtinute in liceu (75%) si a mediei la bacalaureat (25%).

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi este una din universitatile de top din Romania care pune la dispozitia studentilor tehnologii de studiu si laboratoare de ultima generatie, precum si un campus universitar ultramodern, dotat cu spatii suficiente de cazare, sali de gatit si spalat, cablu tv si acces la internet, terenuri de sport si sala de fitness, asistenta medicala gratuita.

Participarea la RIUF este premergatoare unei campanii extinse de prezentare in tara, care va fi demarata de catre Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi incepand din luna aprilie a acestui an.