Un nou numar dublu al “Actualitatii Academice”

Editura Universitatii din Bucuresti a tiparit numerele 6 – 7 ale revistei “Actualitatea Academica”, publicatie trimestriala, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei de invatamant superior, Aurel Ghimpu.

Dupa o invitatie in “lumea” academica, noul numar dublu al publicatiei ofera cititorilor sai, cadre didactice si studenti, in egala masura, un cuprinzator si valoros cuprins.

In ultimul numar al revistei, care a aparut intr-un tiraj de 500 de exemplare, sunt abordate teme precum “Invatamantul superior si integrarea europeana”, “Masteratul – inca o mare necunoscuta”, “Perspectivele dezvoltarii programelor de studii la Universitatea din Bucuresti”. Informatiile despre “Goliat” – primul satelit realizat de studentii Universitatii din Bucuresti si care urmeaza a fi lansat in acest an – incheie volumul.

“Se mai cuvine amintita acida, si amara in acelasi timp, analiza propusa de cursivul ‘Învatamantul, un puzzle greu de asamblat’. Executia grafica inspirata si calitatea tiparului recomanda noua aparitie editoriala a Universitatii” a spus Ghimpu.