“Bucharest Summer University” a ajuns la a cincea editie

Senatul Studentesc al Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti va organiza, in perioada 10-24 august 2009, cea de-a cincea editie a “Bucharest Summer University”.

Un numar de 55 de studenti din toata lumea, dar mai ales din state ale Uniunii Europene, selectati in urma inscrierilor, vor participa la aceasta editie desfasurata la Bucuresti, precizeaza reprezentantii senatului studentesc.

Ca si la editiile precedente, la scoala de vara vor participa profesori, studenti si specialisti din toata lumea, pentru a discuta despre politicile economice. In perioada scolii de vara, participantii vor avea posibilitatea sa viziteze locuri de neuitat din Romania. Identificarea schimbarile culturale care conduc la schimbari economice, interdependenta dintre progresul economic si politic, prezentarea de metode care sa acopere efectele crizei economice mondiale, prezentarea modelelor economice de dezvoltare, eficienta economica si responsabilitate sociala, sunt cateva din obiectivele si temele propuse ale acestei scoli de vara. Si in acest an, evenimentul va beneficia de un site propriu.