ELECTRA, lider pe piata sistemelor de acces, lanseaza un nou produs: KIT-ul videointerfon color pentru vile

electra_box_mica.jpgCu o experienta de 18 ani pe piata romaneasca, 140 de angajati si un spatiu de productie de 4000 mp, ELECTRA este un nume de referinta in interfonie si electronica in Romania.

Noul KIT de videointerfon color unifamilial este cel mai nou produs marca ELECTRA. El se bucura de facilitati si o prezentare atragatoare si poate concura cu succes pe piata videointerfoanelor de vila din Romania si nu numai.

Noul KIT videointerfon color unifamilial de la ELECTRA este singurul videointerfon de vila din Romania care ofera facilitatea unui cititor de proximitate incorporat.

Noul produs ofera si alte avantaje:

Comunicatie full duplex hands-free pentru o comunicare simpla si naturala, fara a mai fi necesara tinerea in mana a unui receptor

– Este o solutie completa – KIT-ul contine toate elementele necesare pentru o instalatie de videointerfon complet functionala

Se poate comanda din casa, de pe monitorul video, automatizarea de la poarta auto

Gama extinsa a temperaturilor de functionare: -20 …+40o C, in conditiile in care alte marci ofera doar -10 o C.

Usurinta in instalare: doar 4 fire, cu tot cu alimentarea yalei.

KIT-ul este compus din:

– un panou exterior video cu camera CCD PMD.V1P.G10

– sase cartele de acces TAG.100

– un monitor video color LCD 3,5” MCD.41A

– o sursa de alimentare pe sina DIN SAL.V1A

– o yala electromagnetica YEM.11G

Posesorul unui videointerfon color marca ELECTRA se bucura de siguranta familiei si a proprietatilor sale, controleaza in mod eficient accesul pe proprietatea sa, poate supraveghea in orice moment intrarea si isi asigura accesul cu usurinta prin utilizarea cartelelor de proximitate.

Cea mai importanta companie romaneasca din domeniul sistemelor de acces, ELECTRA, a reusit in cursul anului trecut, prin lansarea de videointerfoane si interfoane noi, prin extinderea retelei de distributie si marirea portofoliului de clienti obtinerea unei cifre de afaceri de peste 2.2 milioane euro numai din interfonie.

Pentru 2009, ELECTRA si-a propus lansarea unor KIT-uri noi, cu panou exterior de dimensiuni mici si comunicatie full duplex, extinderea comunicatiei full duplex la toate produsele de video interfonie si largirea canalelor de distributie prin intrarea in retele de retail specializate, cu KIT-urile de vila.