Evaluatori de la EUA la Universitatea Bucuresti

univ_buc_noua.jpgO echipa internationala de evaluatori de la Asociatia Universitatilor Europene se afla, incepand de joi, la Universitatea din Bucuresti pentru a evalua gradul de cunoastere si implementare a prevederilor Declaratiei de la Bologna privind armonizarea sistemelor de invatamant superior in cele 48 de tari semnatare, a declarat, purtatorul de cuvant al institutiei de invatamant superior, Aurel Ghimpu.

Potrivit acestuia, din delegatie fac parte Eric Froment, presedinte fondator al EUA, si Lewis Purser, directorul Departamentului de Afaceri Academice al Asociatiei Irlandeze a Universitatilor si evaluator international.

Pe parcursul a doua zile, cei doi evaluatori vor avea discutii, pe rand, cu profesori si decani de la toate facultatile, cu studenti de la toate nivelele de studii (licenta, master, doctorat si post-doctorat). De asemenea, ei se vor intalni si cu secretarele si administratorii facultatilor, precum si cu personalul administrativ din cadrul diverselor departamente ale Universitatii – relatii internationale, acte de studiu, etc.