Realizari la catedra de engleza si matematica a Colegiului National”Mihail Sadoveanu”din Pascani

col_sadoveanu_pascani.jpgSambata s-a desfasurat conferinta M.A.T.E.(Moldavian Association of the Theachers of English ) ,la care au participat si profesorii de engleza de la Colegiul National”Mihail Sadoveanu : Atudorei Brandusa si Dulceanu Lizuca. Prof.Dulceanu a avut un atelier intitulat “Class interrupted”

La aceeasi conferinta s-au primit diplomele pentru concursurile la care au participat elevii nostri:

Soken english – Faza regionala la care elevii Coman Bogdan si Sandu Raluca din clasa a XII-a au obtinut premiul I fiind coordonati de prof.Atudorei Brandusa.

Creative Writing, sectiune la care elevele, Antonesei Alina si Dringa Maria – Magdalena, coordonate de prof.Dulceanu Lizuca au obtinut premii.

“La nivelul tuturor catedrelor din scoala avem rezultate deosebite.Suntem multumiti ca profesorii nostri valorifica puterea de munca si talentul elevilor si ii ajuta sa dea tot ce au mai bun pentru a se afirma.”

Participantul la faza nationala a olimpiadei de matematica,elevul Vantur Cristian din clasa a V-a, a realizat inca o performata,obtinand Medalia de bronz din partea Soceitetii de stiinte matematice.

”Acest copil de exceptie a mai adus rezultate foarte bune si alte concursuri de matematica de prestigiu.Il felicit pe el,pe parintii lui si pe profesorul care il coordoneaza,Craciun Dorinel Mihai,care obtine rezultate performante alaturi de intreaga catedra de matematica de la Colegiul Sadoveanu”