Liceeni cu certificate in diplomatie

licel lauder - reut.jpgElevii din clasele IX-XI de la Liceul Lauder-Reut au primit, joi, certificatele de absolvire a cursului anual de diplomatie si teoria relatiilor internationale, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment au fost prezenti oficiali ai MAE, ai Institutului Diplomatic Roman, reprezentanti ai Ambasadei Israelului la Bucuresti si profesori de la Liceul Lauder-Reut. Cursul este asigurat prin parteneriatul academic cu Fundatia Ronald S. Lauder Romania, de catre Institutul Diplomatic Roman.

Lauder-Reut este unicul liceu din tara ai carui elevi beneficiaza de o astfel de pregatire in domeniul diplomatiei si relatiilor internationale, un domeniu abordat, de obicei, in invatamantul superior. Acordul de parteneriat cu Institutul Diplomatic Roman le asigura liceenilor expertiza si lectori, dar si activitati specifice in domeniu, cum ar fi vizite la Comisiile de politica externa si Comisia pentru Afaceri Europene ale Parlamentului, participari la conferinte in domeniu.