Berndorf Baderbau a construit la Cluj-Napoca cel mai modern bazin de natatie din Romania

berndorf_piscina_cluj1.jpgPe 27 septembrie a fost inaugurat Bazinul de Natatie din Parcul “Iuliu Hatieganu” care este una din cele mai mari investitii realizata de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Bazinul va fi pus la dispozitia studentilor de Educatie Fizica si Sport, dar si a celor de la alte facultati si clujenilor.

Decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Flavia Rusu, a declarat: “Bazinul a fost vazut de oficialii Federatiei Romane de Natatie, dar si de cei ai Federatiei Romane de Polo, care l-au catalogat drept singurul de acest fel din tara si, de departe, cel mai bun bazin pe care l-au vazut in Romania. S-ar putea sa sustinem la Cluj competitii sportive de inot de nivel european, in special meciuri internationale de polo”, a declarat decanul FEFS.

Datorita sistemului modular de constructie, cu componente prefabricate industrial din otel inoxidabil si a unei fundamentari simple, Berndorf Baderbau a facut posibila montarea bazinului lung de 50 metri, lat de 20 de metri si cu o adancime de la 1,8 metri la 2,00 metri in doar opt saptamani.

Cititi aici mai multe amanunte despre avantajele tenhologiei moderne Berndorf Baderbau de constructie si renovarea a vechilor bazine de inot si a strandurilor