Pentru Dremel, atasamentele si accesoriile fac diferenta

bosch_accesorii_mic.jpgDremel se gandeste si la cei al caror buget a fost afectat de situtia financiara actuala, dar care vor sa dea o ‘’fata’’ noua casei lor si sa fie generosi cu cei dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Astfel, cu mai putini bani pentru a cumpara sau a angaja pe cineva sa faca imbunatatirile din casa, specialistii Dremel ne atrag atentia ca este timpul sa fim creativi.

Instalarea de spoturi luminoase, decorarea ghivecelor de teracota, sculptarea ’’profesionista’’ a bostanilor, personalizarea lumanarilor de Craciun sau indepartarea mortarului dintre placile de faianta si gresie au o solutie comuna: unelta Dremel 300 sau 400. Astfel, pentru efectuarea tuturor acestor operatiuni si a multor altora, este de ajuns o singura ustensila de lucru, deoarece in cazul unealtei Dremel 300, atasamentele si accesoriile fac diferenta.

Dremel pune la dispozitia clientilor sai gama de atasamente care cuprinde seria pentru taieri lineare si circulare, un atasament mini fierastrau si o trusa pentru indepartarea mortarului dintre placile de gresie si faianta, o trusa de taiere a placilor de faianta, o trusa de taiere multifunctionala, o masa de seping si frezare, un dispozitiv de rectificare si frezare, un dispozitiv de unghi drept, precum si un dispozitiv de ascutire a masinii de tuns iarba si a lanturilor de ferastrau.

Atasamentul pentru taieri lineare si circulare este o unelata creata pentru taierea in linie dreapta si perfect circular in orice material, spre exemplu pentru instalarea de spoturi luminoase.

Dispozitivul mini fierastrau, model 670, transforma unealta Dremel intr-un fierastrau circular pentru taieri fine, curate si drepte, in orice tip de lemn: perfect pentru a putea decupa in jurul unei tevi de radiator, pe o podea din parchet laminat.

Trusa pentru indepartarea mortarului, model 568, are un dispozitiv care indeparteaza mortarul dintre placile de gresie si faianta si dalele de pavaj.

Trusa de taiere a placilor de faianta, model 566, are un dispozitiv personalizat pentru taierea controlata a placilor de faianta: perfect pentru instalarea robinetului si a bateriilor de dus in cabina de dus.

Trusa de taiere multifunctionala, model 565, are un dispozitiv pentru taierea controlata intr-o gama variata de materiale, de la lemn, la metal.

Masa de seping si frezare, model 231, transforma scula Dremel intr-o unealta montata pe masa, pentru frezare, modelare si slefuire de precizie.

Dispozitivul de rectificare si frezare, model 335, transforma scula Dremel intr-o freza pentru santuri circulare, semne si insertii, muchii decorative si frezarea paralela cu o muchie.

Dispozitivul de unghi drept, model 575, a fost creat pentru folosirea accesoriilor in locuri greu accesibile, cum ar fi unghiurile drepte, fiind perfect pentru rafturi incastrate.

Dispozitivul de ascutire a masinii de tuns iarba, model 675, ascute lamele cositoarei si dispozitivul lanturilor de ferastrau, model 1453, pentru taieri precise si exacte cu drujba.

Mai mult, Dremel a anuntat deja faptul ca in perioada promotiei „Un atelier de lucru personal de la Dremel”, care are loc la Praktiker in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2009, toti clientii care achizitioneaza o unealta multifunctionala Dremel 300 primesc cadou o masa de lucru portabila, alaturi de accesoriile aferente.