Studenţii îşi vor putea alege cei mai buni profesori

Studenţii vor putea înscrie acei dascăli consideraţi adevărate modele care prin modul de interacţiune reuşesc să devină un punct de referinţă în formarea lor, în perioada 22 februarie – 22 martie, pe site-ul realizat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România www.profitari.ro.

Gala Profesorului Bologna este un eveniment de tradiţie organizat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, ajuns la a 3-a ediţie, a declarat luni vicepreşedintele organizaţiei studenţeşti Cristina Fiţ.

“Proiectul îşi propune să găsească prin intermediul studenţilor, acei oameni care, prin implicarea lor, prin dăruirea şi deschiderea de care dau dovadă, aduc valoare educaţiei şi implicit învăţământului superior românesc, acei oameni dedicaţi, care formează generaţii. Practic, vom căuta acele cadre didactice, care în activitatea lor fac tot posibilul pentru a face materia cât mai clară pentru studenţi, dar totodată încearcă în mod constant îmbunătăţirea acesteia”, a spus Fiţ.


Odată identificaţi, aceşti dascăli vor face parte din comunitatea “Profilor Tari”, prin intermediul căreia vor putea face schimb de bune practici, experienţe şi metode pedagogice şi împreună, vor putea aduce un plus de valoare educaţiei. Dascălii înscrişi pe site, care se potrivesc profilului căutat, vor fi aplaudaţi în cadrul “Galei Profesorului Bologna”, în 23 aprilie.AGERPRES