Florin Georgescu vine la Universitatea din Piteşti

georgescu_florin.jpgPe 9 martie, prim-viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, Florin Georgescu, va susține în sala de lectură a Bibliotecii Universității din Pitești o conferință cu tema “Politicile economice ale României în scopul adoptării euro”.

Pe 8 și 9 martie, Universitatea din Pitești este partener în acțiunea organizată de Banca Națională a României, sucursala Argeș, sub genericul “Zilele porților deschise pentru studenții economiști”.

Astfel, pe 8 martie, 25 de studenți selectați de Facultatea de Științe Economice, însoțiți de un cadru didactic, vor asista la sediul sucursalei BNR Argeș la o serie de prezentări susținute de reprezentanți ai BNR pe următoarele teme: “Repere din istoria BNR”, “De la emisiunea de numerar la implementarea politicii monetare”, “Reglementarea și supravegherea sistemului bancar în vederea asigurării stabilității financiare”. Cu această ocazie, studenții vor avea prilejul să intre în dialog cu specialiști ai Băncii Naționale a României.

A doua zi, pe 9 martie, Universitatea din Pitești va fi gazda unei conferințe cu tema “Politicile economice ale României în scopul adoptării euro”, susținute de domnul Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Băncii Naţionale a României. La această întâlnire, care va începe la ora 11 și se va desfășura în sala de lectură a Bibliotecii Universității din Pitești, sunt invitaţi să participe studenţi şi cadre didactice din universitate, specialiști ai B.N.R., reprezentanţi ai comunităţii de afaceri locale, instituţii de credit, mass-media.