Ministerul Educaţiei a publicat “Ghidul admiterii computerizate”

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a publicat, pe site-ul http://admitere.edu.ro/2010, “Ghidul admiterii computerizate” şi algoritmul de repartizare în licee 2010, realizat conform metodologiei oficiale de desfăşurare a admiterii în licee.

Ghidul şi algoritmul publicate de către MECTS vor veni în sprijinul elevilor care vor susţine în acest an admiterea în licee, precum şi al părinţilor acestora.

Cu ajutorul “Ghidului admiterii computerizate” elevii vor putea să afle care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgă pentru a fi repartizaţi la liceul unde doresc să-ţi continue studiile sau pentru a evita ratarea admiterii. Totodată, ghidul îndrumă atât elevii cât şi părinţii spre alegerea cea mai bună şi îi ajută să cunoască mai bine algoritmul de admitere computerizată, prin ilustrarea unor situaţii concrete.


“Algoritmul de repartizare în licee 2010” conţine informaţii despre modul de repartizare a candidaţilor în licee, criteriile de departajare, precum şi modalitatea de calcul a mediei de admitere. 2010-04-12 15 STIRI INTERNE, ISSN 1222-8702
Elevii şi părinţii pot găsi pe site-ul MECTS şi informaţii referitoare la modul de completare a fişei de înscriere în anul şcolar 2010-2011. AGERPRES