Zilele Porţilor Deschise de la USAMV Iaşi vin cu manifestări inedite

Elevii de liceu, dar şi ieşenii curioşi de condiţiile unde ar putea studia proprii copii sunt aşteptaţi, în perioda 22 – 23 mai, la experimente spectaculoase în laboratoare 3D, lecţii de peisagistică, competiţii sportive, cursuri şi seminarii demonstrative. Toate aceste activităţi vor avea loc în cadrul Zilelor Porţilor Deschise de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

Elevii de liceu vor putea vedea ce oferă instituţia de învăţământ superior participând la cursuri sau la lucrări de laborator, la aplicaţii practice în laboratoarele de cercetare. Mai mult de atât, tinerii vor putea participa la competiţii sportive organizate în cea mai modernă bază sportivă universitară din Iaşi.

De asemenea, în programul Zilelor Porţilor Deschise au fost prinse şi consultaţii gratuite pentru animalele de companie în clinicile de medicină veterinară. Printre locurile de atracţie ale instituţiei de învăţământ superior ce vor putea fi vizitate mai amintim laboratoarele 3D, sala media din cadrul Bibliotecii, sera didactică şi ferma Adamachi. Tinerii interesaţi să devină studenţi ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi vor primi, în cadrul celor două zile, consiliere de specialitate referitoare la orientarea în carieră. Programul complet al Zilelor Porţilor Deschise, ce cuprinde toate activităţile propuse pentru acest eveniment, este disponibil pe site-ul www.uaiasi.ro.