Comunipedia: despre comunicare, pentru lideri

comunipedia_mica.jpgPe 7 iunie, la Hotel JW Marriott din Bucureştia avut loc prima „Seară Comunipedia”, din seria celor şase astfel de întâlniri care vor fi organizate anul acesta de Agenţia OSC – lider în comunicare directă cu grupuri de audienţă premium – în parteneriat cu Lexus România.

Comunipedia este o platformă de comunicare pentru liderii moderni din toate domeniile, dezvoltată de către Agenţia OSC, care include site-ul www.comunipedia.ro, un newsletter electronic săptămânal şi „Serile Comunipedia”.

La prima întâlnire au participat manageri generali, manageri de comunicare şi marketing din diverse companii. Seara a fost deschisă de către gazda evenimentului, Cezar Caluschi, cu o prezentare a ultimelor noutăţi, idei, gadget-uri, aplicaţii şi cărţi din domeniul comunicării. Ulterior acestei prezentări, invitaţii au avut ocazia să dezbată ideile aduse în discuţie, să discute despre noile modalităţi de comunicare şi să relaţioneze într-o atmosferă relaxantă.

„Serile Comunipedia” îşi propun să fie locul de întâlnire al unei comunităţi de lideri care să relaţioneze pornind de la o pasiune comună: comunicarea – instrument de leadership şi putere în orice domeniu din societate. Cu susţinerea partenerului Lexus România, Agenţia OSC va organiza – până la sfârşitul anului – încă 5 astfel de întâlniri de networking, în cadrul cărora membrii Comunipedia vor avea ocazia să interacţioneze.