Compania TotalSoft sprijină educaţia

totalsoft.jpgCompania TotalSoft a sponsorizat, pentru al şaptelea an consecutiv, concursul naţional de informatică – InfoEducaţie ce s-a desfăşurat în perioada 2-8 august 2010 în Tabăra Galaciuc din judeţul Vrancea. Ajunsă la cea de-a XVII-a ediţie, competiţia a reunit 200 de elevi de liceu şi 50 de profesori, din toate judeţele ţării, şi a avut trei secţiuni principale: soft utilitar, soft educaţional şi pagini web.

InfoEducaţie se adresează liceenilor talentaţi şi interesaţi de dezvoltarea aptitudinilor în domeniul aplicaţiilor informatice şi a devenit deja o tradiţie printre elevii pasionaţi de software – unul din cele mai inovative domenii de activitate. Ca şi în anii precedenţi, concursul s-a desfăşurat în patru etape: faza şcolară, locală, judeţeană şi naţională, ultima având loc la Galaciuc, jud. Vrancea.

TotalSoft, una dintre cele mai dinamice companii româneşti de software, a fost din nou alături de organizatori şi de elevii pasionaţi de software, contribuind la descoperirea de noi talente şi, implicit, la dezvoltarea IT-ului românesc.

Cu peste 15 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Având 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 21 de ţări, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în verticale ca financiar-bancar, distribuţie, retail, medical, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera în România şi Ungaria şi este formatorul şi principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional în project management. Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.