UNSR solicită o întâlnire ministrului Educaţiei, pentru a discuta problemele studenţilor

unsr.jpgUniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) a trimis miercuri o adresă ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, în care îi solicită acestuia o întâlnire, a declarat preşedintele organizaţiei studenţeşti, Ioan Poenaru.
“Având în vedere apropierea datei de începere a anului universitar 2010 – 2011, federaţia Uniunea Naţională a Studenţilor din România a trimis o adresă ministrului Petru-Daniel Funeriu, prin care îi adresează rugămintea de a stabili o întâlnire cu reprezentanţii studenţilor”, a afirmat Poenaru.

El a spus că în cadrul acestei întrevederi UNSR doreşte să aducă în discuţie problemele pe care le întâmpină studenţii la fiecare început de an, şi anume deficitul de locuri de cazare în cămine sau nivelul scăzut al burselor, şi, totodată, să propună modalităţi concrete de rezolvare a acestora. Uniunea Naţională a Studenţilor din România intenţionează să dezbată posibilitatea de colaborare cu MECTS în proiecte cu impact la nivel naţional, care să răspundă nevoilor studenţilor, a susţinut liderul organizaţiei. AGERPRES