Sistemele de arhivare de la Dexion – soluţii potrivite pentru orice unitate de învăţământ

dexion_arhivare1.jpgDexion Hi-Lo este parte a grupului Constructor, unul dintre lideri europeni în domeniul proiectării şi producţiei de sisteme de depozitare variate, potrivite pentru orice unitate de învăţământ.

Hârtiile vă aglomerează biroul? Spaţiul de arhivare pare insuficient? Documentele sunt greu de regăsit şi accesat? Securitatea informaţiilor este o problemă? Biblioteca şcolii este veche şi demodată, iar elevii se feresc să intre în ea? Dexion vine cu un răspuns la toate aceste probleme de depozitare.

Cu o gamă bogată de produse realizate în diferitele fabrici ale grupului, Dexion are soluţia potrivită pentru logistica documentelor din cadrul instituţiei dumneavoastră.

Sistemele HI280 sunt rafturi usoare, galvanizate. Acestea folosesc o tehnologie modernă, fără şuruburi, care le face foarte flexibile şi uşor ajustabile. Gama de rafturi HI se remarcă prin preţ redus, calitate germană Dexion si o gamă largă de accesorii care le fac potrivite pentru orice situaţie de depozitare.

Soluţiile de arhivare sunt produse în Olanda, de compania noastră soră, Bruynzeel:

Sistemele Sysco sunt elegante şi moderne, iar gama largă de accesorii de care dispun, asigură o depozitare sigură şi eficientă a tuturor documentelor dumneavoastră.
Gama Compactus reprezintă sistemele mobile de depozitare, care la preţuri foarte avantajoase asigură un câştig de peste 80% a spaţiului util disponibil, prin eliminarea nevoii de culoare pentru acces.

Acestea sunt disponibile atât prin operare manuală, cât şi printr-un sistem electronic revoluţionar care oferă fortă, viteză şi siguranţă, fără a face însă rabat de la ergonomie.

Sysco Library este un sistem static de rafturi perfect pentru utilizarea în biblioteca unei şcoli moderne. Soluţia prezintă o mare flexibilitate în privinţa dimensiunilor şi a finisărilor.

Deoarece adeseori birourile de studiu, zonele de lectură şi locaţiile de depozitare se află în aceeaşi cameră, este important ca elevii să poată citi şi studia într-un mediu liniştit. Sysco Library poate fi implementat cu panouri pentru izolare acustică precum şi cu sertare speciale cu amortizare care permit deschiderea în linişte.

Designul este foarte important în determinarea atmosferei dintr-o bibliotecă. Noile rafturi pentru biblioteci pot avea finisări din sticlă, oţel sau lemn, în culori şi design-uri care să se potrivească interiorului bibliotecii.

Contactaţi-ne la office@dexion.ro sau vizitaţi www.dexion.ro pentru a vedea ce sistem vi se potriveşte cel mai bine.

dexion_arhivare2.jpg