Începe sesiunea la USAMV Iaşi

usamv_iasi.jpgStudenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi au revenit, luni, în amfiteatre după o lună de vacanţă. Conform structurii anului universitar 2010-2011, 24 ianuarie a fost prima zi din cele trei săptămâni de examene.

Tinerii vor fi în sesiune până pe 13 februarie, după acestă dată fiind prevăzută o altă vacanţă, de o săptămână. Această pauză va fi doar pentru studenţii integralişti. Pentru cei care nu au reuşit să treacă de toate examenele, sau pentru cei care vor o notă mai mare, acestă perioadă va fi una de restanţe sau măriri. Semestrul al II-lea va începe pe data de 21 februarie şi va avea nouă săptămâni de cursuri.

USAMV Iaşi a început anul universitar 2010-2011 pe data de 20 septembrie, fapt care a permis studenţilor să participe la lucrările practice specifice perioadei de toamnă, să încheie cursurile, seminariile şi lucrările practice până la Crăciun şi să se bucure de o vacanţă mai mare în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Acest fapt a dus şi la importante economii prin reducerea costurilor la utilităţi în campus. La USAMV Iaşi sunt înscrişi, în acest an universitar, peste 3500 de studenţi atât la studii de licenţă cât şi la masterat.