Daniel Funeriu se bazează pe cadrele didactice pentru a face “o lege de nota zece”

funeriudaniel.jpgMinistrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, a declarat joi, la Colegiul Naţional “Matei Basarab”, că se bazează pe cadrele didactice pentru a face împreună “o lege de nota zece pentru o ţară de nota zece”.

“Oricât de bun ar fi un guvern, oricât de bună ar fi o lege, dacă societatea românească nu-şi însuşeşte necesitatea unei schimbări fundamentale care să ne ducă acolo unde ne este locul şi nu acolo unde suntem astăzi, niciodată nu vom face lucrurile de nota zece. Doar împreună cu voi putem să transformăm o nouă lege a educaţiei, putem să o facem să fie de nota zece. Doar împreună cu voi, şi contez foarte mult pe cadrele didactice, care sunt printre cele mai bune în acest colegiu, pe conducerile şcolilor din România şi pe structurile ministerului şi inspectoratului să facem împreună o lege de nota de nota zece pentru a avea o ţară de nota zece în care să ne fie drag să ne întoarcem”, a spus ministrul Educaţiei la festivitatea de decernare a Ordinul “Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer Colegiului Naţional “Matei Basarab”.

Ministerul Educaţiei derulează în această perioadă, prin intermediul inspectoratelor şcolare judeţene, o campanie pentru implementarea legii educaţiei naţionale în învăţământul preuniversitar – campania “Tu faci legea de nota 10!”. AGERPRES