Conferinţă a decanilor facultăţilor de drept din Europa Centrală şi de Est are loc la Bucureşti

Universitatea din Bucureşti va găzdui, în perioada 5-8 mai, cea de-a 4-a Conferinţă a decanilor facultăţilor de drept din Europa Centrală şi de Sud-Est, informează site-ul instituţiei de învăţământ superior. La conferinţă vor participa reprezentanţi ai facultăţilor de drept de la universităţi din România, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Polonia, Austria, Franţa.

În cadrul conferinţei vor fi discutate teme referitoare la problemele legate de evaluarea facultăţilor de drept şi va fi prezentat un raport asupra evaluării Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

De asemenea, vor fi căutate posibile soluţii pentru o mai bună mobilitate a studenţilor şi a profesorilor între facultăţile de drept participante, avându-se în vedere adoptarea unui protocol de colaborare între acestea. Cea de-a 4-a Conferinţă a decanilor facultăţilor de drept din Europa Centrală şi de Sud-Est se va desfăşura în sala ‘Constantin Stoicescu’ a Palatului Facultăţii de Drept. AGERPRES