“Danubius online”, în agenda ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale

Familiarizată deja cu vizita personalităților din România, Universitatea “Danubius” din Galaţi a primit pe 30 septembrie vizita ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Valerian Vreme. Semn al profundului respect pentru Universitatea “Danubius”, Prefectul județului Galați, Paul Florea, a considerat că această instituție de învățământ superior merită să fie inclusă în agenda delegației ministeriale.

Cum nimic nu este întâmplător, ministrul a surprins cadrele didactice ale Universității “Danubius”, la un workshop de instruire “Danubius online”, portalul web de învățământ și colaborare al Universității “Danubius”, realizat prin utilizarea sistemului de programe Sakai.

Cadrele didactice ale Universității “Danubius”, folosesc deja acest portal Web, demontrându-se deosebit de util pentru întreaga comunitate danubiană, studenții găsind pe acest portal site-uri de curs care le oferă atât materialul de studiu necesar, cât şi posibilitatea de a prezenta online teme, referate şi proiecte, de a se pregăti de examen prin teste de autoevaluare şi de a susţine teste de examen.

Vizita ministrului Valerian Vreme s-a încheiat prin acordarea unei Diplome de Excelență pentru promovarea noilor tehnologii informatice în toate structurile statului și pentru perseverența cu care implementează ideea de schimbare a mentalității cetățeanului român în noul context European.

danubius_vreme.jpg