Profesorul Valentin Nedeff a fost confirmat în funcţia de rector al Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău prin ordin de ministru

nedeff_valentin.jpgPotrivit ordinului nr. 3494 din 09.03.2012 emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prof.univ.dr ing. Valentin Nedeff a fost confirmat în funcţia de rector al Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Conform calendarului stabilit pentru alegerile 2012, după confirmarea rectorului a urmat numirea prorectorilor. Desemnarea celor patru prorectori, s-a efectuat pe data de 15 martie, în şedinţa de Senat condusă de preşedintele Senatului, prof.univ.dr. Gabriel Lazăr, ales în această funcţie, pe 2 februarie.

Prorectorii care vor alcătui viitoarea echipă de conducere sunt: prof.univ.dr. Adriana – Gertruda Romedea – prorector cu programe de învăţământ şi activităţi studenţeşti; conf.univ.dr. Elena Nechita – prorector cu programe de cercetare şi relaţii internaţionale; conf.univ.dr. Cornelia – Marcela Danu – prorector cu strategii economice şi de calitate şi prof.univ.dr. Cătălina Ababei – prorector cu etica şi imaginea Universităţii.

În perioada 16 martie – 17 aprilie se fac înscrieri pentru ocuparea prin concurs a funcţiei de decan, la cele cinci facultăţi.