Ministerul Educaţiei a înaintat elevilor chestionarul privind examenul de Bacalaureat

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a trimis, marţi, elevilor din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a, părinţilor acestora şi profesorilor un chestionar privind examenul de Bacalaureat de anul viitor, a afirmat ministrul Liviu Pop.

“Aşteptăm până vineri finalizarea acestui chestionar pentru a vedea săptămâna viitoare dacă se va produce o modificare a examenului de Bacalaureat”, a declarat Pop, cu ocazia participării sale la Forumul Naţional al Copiilor şi Tinerilor, organizat de Salvaţi Copiii România.
Ministrul a spus că, dacă elevii nu vor fi de acord cu Bacalaureatul diferenţiat, examenul se va desfăşura în aceleaşi condiţii ca în prezent.

În altă ordine de idei, Pop a menţionat că deocamdată nu a avut nicio discuţie cu premierul pe tema expirării interimatului său la MECTS şi că nici nu s-a stabilit o întâlnire în acest sens.
“Nu am nicio veste, vinerea viitoare expiră cele 45 de zile, în momentul în care o să am o veste sau o discuţie o să vă anunţăm, deocamdată nu am avut nicio discuţie cu premierul pe tema aceasta”, le-a spus jurnaliştilor ministrul interimar al Educaţiei. AGERPRES