Edenred vă ajută să oferiți cadouri unice: Cardurile Compliments personalizate!

edenred_compliments.jpgEdenred a lansat de curând aplicația de personalizare a cardului Compliments Co-branded, primul card preplătit adresat în exclusivitate companiilor din România!

Compliments Co-branded este soluția perfectă de diferențiere și inovație pentru orice tipuri de promoții, campanii de promovare cu premii, programe de stimulare a vânzărilor și distribuitorilor, sau a programelor de fidelizare a clienților sau a angajaților.

Puteți oferi cadouri unice colaboratorilor și angajaților dumneavoastră prin cardul Compliments Co-branded de la Edenred!

Prin Cardurile Compliments Co-branded aveți posibilitatea de a personaliza grafic cardul pe care îl veți oferi pentru a obține un impact important asupra persoanei care îl va primi. Pentru personalizare puteți folosi o imagine dintr-o gamă largă disponibilă chiar în aplicația pusă la punct de Edenred sau puteți folosi imagini din arhiva personală sau cu elemente din identitatea companiei!

UN CARD DEVOTAT COMPANIILOR!

Cardul Compliments Co-branded este dezvoltat pe platforma MasterCard și funcţionează asemeni unui card de debit obişnuit, fără a necesita existenţa unui cont bancar sau a complicaţiilor aferente acestuia. Mai mult, cardul poate fi reîncărcat de câte ori doriti. Compliments Co-branded vă permite să dați undă verde imaginaţiei, fiind combinaţia optimă între flexibilitate şi memorabilitate atunci când implementați un program de stimulare sau recompensare.

În funcție de specificul fiecărui client, campanie sau target, cardul Compliments Co-branded este însoțit de un kit de prezentare 100% personalizat: card, scrisoare de însoțire, plic și flyer.

În plus, Edenred vă oferă consultanță și suport permanent pentru realizarea design-ului, planificarea campaniei și dezvoltarea kit-ului de prezentare personalizat.

Despre Edenred

Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant® şi leaderul mondial în servicii preplătite adresate companiilor, concepe şi furnizează soluţii care facilitează viaţa salariaţilor şi îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor. Listata la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activează în 39 de ţări, având 6 000 de angajaţi, aproape 580 000 companii şi organizaţii client, 1.3 milioane de parteneri afiliaţi şi 36.2 milioane de beneficiari.

În România Edenred a intrat în anul 1998 și a fost și compania care a emis primul tichet de masă din țara noastră, în martie 1999. În acest moment, peste 35 000 de companii din România folosesc tichetele emise de Edenred, pentru a-i recompensa, motiva şi fideliza pe cei 1 500 000 de salariaţi ai lor.