Comunitatea PremiumPeople s-a reunit pentru un nou eveniment de networking de înaltă calitate

pp_cocktail.jpeg

Pe 5 februarie, peste 220 de persoane au participat la cea de-a III-a ediție a PremiumPeople Business Cocktail, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul, devenit unul de referință în cadrul întâlnirilor de networking, a acoperit o mare parte a industriilor, reunind lideri și oameni de afaceri din politică și administrație publică, sănătate, IT&C, economie și finanțe, educație, consultanți și reprezentanți ai asociațiilor profesionale dar și ai organizațiilor neguvernamentale.

Întâlnirea le-a oferit participanților posibilitatea de a se revedea cu vechi colaboratori și colegi, dar și de a pune bazele unor noi relații. Networking-ul între participanți a fost facilitat, pe alocuri, de un mic imbold oferit de organizatori, prin care fiecare participant era încurajat să cunoască persoana a cărui nume era înscris pe cartonașul extras în timpul evenimentului.

Atmosfera a fost întreținută de Cvartetul Anima care a oferit tuturor un recital variat, incluzând muzică clasică, muzică ambientală, cover-uri, evergreen-uri.
Evenimentul s-a bucurat de susținerea partenerilor Vodafone România, Tudor Tailor și DAS.

Platforma de comunicare directă PremiumPeople, cu site-ul integrat www.PremiumPeople.ro, este un produs al Oameni şi Companii şi numără în acest moment peste 8.500 de membri dintre care 3.500 de organizaţii şi 5.000 de persoane fizice.

Scopul Comunităţii PremiumPeople este acela de a construi relaţii şi de a asigura o comunicare continuă între membri.