USAMV Iaşi propune elevilor “o zi în campus”

usamv_iasi_mare1.jpgUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi promovează un concept nou de informare a elevilor interesaţi de oferta educaţională propusă pentru admiterea 2013. Proiectul “Porţi deschise permanent” îşi doreşte eliminarea barierelor instituţionale şi deschiderea către tinerii care vor să devină studenţi ai USAMV Iaşi.

Astfel, Universitatea a lansat către liceele din judeţele Moldovei o invitaţie prin care îşi exprimă disponibilitatea primirii grupurilor de elevi şi în perioada 1 – 5 aprilie 2013, atunci când este prevăzută săptămâna dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Două clase din cadrul Colegiului Naţional “Emil Racoviţă” din Iaşi s-au înscris deja pentru a petrece “o zi în campus”.

Cu o singură programare telefonică, elevii vizitează obiectivele importante ale instiuţiei şi primesc informaţii referitoare la oferta academică de la persoane abilitate din USAMV.

Programul unei vizite în Universitate cuprinde manifestări inedite şi captivante, printre care amintim: vizualizarea 3D a diverselor obiecte în cadrul Centrului de Vizualizare Avansată – 3D, vizitarea bibliotecii – una dintre cele mai moderne din spaţiul universitar ieşean, consultaţii demonstrative în clinicile de medicină veterinară, lecţii de peisagistică. Vizitele pot fi efectuate în funcţie de disponibilitatea tinerilor şi a cadrelor didactice, pentru buna organizare a acţiunii fiind necesară doar o programare telefonică la Departamentul de Promovare şi Imagine.