Capital Partners a fost desemnată ”Compania bancară de investiții a anului 2013 în România”

lionachescu.jpgLuni 1 iulie 2013, Acquisition International – publicația de referință a industriei mondiale de Fuziuni și Achiziții – a declarat Capital Partners drept „Compania bancară de investiții a anului 2013 în România”.

”Este un premiu pe care ni l-am dorit dintotdeauna și o recunoaștere internațională a modelului de business Capital Partners, exersat cu succes la volumul de peste 2 miliarde de euro tranzacții pe care le-am intermediat de la lansarea firmei: concentrare pe client, onestitate profesională, înțelegerea în profunzime a pieței și execuția impecabilă a tranzacției” a declarat Doru Lionăchescu, Chairman Capital Partners.

Premiile acordate anual de Acquisition International sunt considerate recunoașterea ultimă în domeniul consultanței pentru Fuziuni și Achiziții. Ele sunt cu atât mai valoroase cu cât nominalizările se fac printr-un proces foarte riguros care implică voturile clienților și ale competitorilor direcți, precum și analiza internă, independentă a echipei de cercetare a publicației.

Înființată în anul 1985, M&A International Inc. Oferă resursele inegalabile ale unei rețele globale de peste 600 de specialiști în fuziuni și achiziții care activează în fiecare centru financiar important al lumii. În ultimii cinci ani această rețea globală a închis peste 1.300 de tranzacții, în valoare totală de peste 75 de miliarde de dolari.

Activând în peste 40 de state, cele 46 de companii membre ale rețelei au încheiat în anul 2012 peste 275 de tranzacții, cu o valoare de 10,9 miliarde dolari.